ADANA / POZANTI - Pozantı Bilim ve Sanat Merkezi

Pozantı BİLSEM Teknofest'te

Ara

80. Yıl Pozantı Devlet Hastanesinin Çocuk Polikliniğine öğrencilerimiz ile birlikte izimizi bıraktık. Yaptığımız duvar boyama çalışmaları ile çocukların keyif alabileceği bir ortam oluşturduk.

Ara

Diğer kelimelerin kifayetsiz olduğu yerde Müzik konuşur.

Ara

Kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olmalı

Ara

"Bir ülkede okumaya karşı istek artmadıkça, gaflet ve bu gafletten doğacak felaketler azalmaz" Benjamin Franklin

Kaymakamımız Fatih KARAMAHMUT'un Kurumumuzu Ziyareti

İlçe Kaymakamlığına Ziyaret

Ara

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüdaverdi YILDIZ ile Şube Müdürümüz Mehmet YILDIRIM merkezimizi ziyaret etti.

Öğrencilerimiz Akıl ve Zeka Oyunları ile Becerilerini Geliştiriyor

Pozantı BİLSEM Öğrencileri Sinemada

Öğrencilerimizle eğlence zamanı

Ara

Merkez Müdürümüz Mesut BULAT, Fen Bilimleri Öğretmenimiz Halil İbrahim KAYI ve tüm öğrencilerimizle Çukurova Kitap Fuarı'na katıldık.

Ara

Kanguru Matematik Sınavı, Fransa merkezli "Kangourou Sans Frontieres" Derneğine bağlı 80'den fazla ülkede uygulanan bir matematik yarışmasıdır.Özellikle yaratıcı ve günlük hayattan seçilen problemler ile öğrencilerin matematiğe olan ilgisinin arttırılması ve matematik becerilerinin geliştirilmesi hedeflenmektedir.

ÖĞRENCİMİZ YUSUF SABRİ ÜNSAL 102 ÜLKEDE GERÇEKLEŞTİRİLEN ULUSLARARASI MATEMATİK YARIŞMASINDA TÜRKİYE'DEN KATILAN 10509 ÖĞRENCİ ARASINDA BAŞARI SIRALAMASINI 582 TUTARAK FİNAL SINAVINA GİRMEYE HAK KAZANDI.

FİNAL SINAVINDA 720 KATILIMCI ÖĞRENCİ ARASINDA 134. SIRADA YER ALARAK BİZLERİ GURURLANDIRDI.

Kas

10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMIMIZ

Kas

Merkezimizin Bahçesindeki Duvarları Müdürümüz Mesut BULAT yönetiminde Öğrencilerimizle Birlikte Boyadık