ADANA / POZANTI - Pozantı Bilim ve Sanat Merkezi

MAT-BEG Sınavı Uygulaması

Mrt

e-Twinning Projemiz "There is Math, No Problem"

Çukurova RAM - Pozantı BİLSEM Seminer

"Safer Internet Day" Kapsamında Yaptığımız Farkındalık Etkinliği

Mrt

E-Twinning Projemizin İlk Toplantısını Online Yaptık. "There is Math, No Problem" başlığıyla ortak olarak yer aldığımız projemizin etkinlik takvimi ilerleyen günlerde paylaşılacaktır.

Mrt

Pentamino Oyunu ile öğrencilerimizin analitik düşünme ve problem çözme, görsel algı, uzaysal algı, dikkat-konsantrasyon ve azmetme becerilerini geliştiriyoruz.

Ock

BİLSEM Öğrenci Tanılama ve Yerleştirme Süreci ile İlgili Bilgilendirme Toplantıları Yaptık

Astronomi Takvimi Çalışmamız

10 Kasım Atatürk'ü Anma Törenine Ev Sahipliği Yaptık

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

Ara

Cumhuriyetimizin 100. Yıl Etkinlikleri Açılışı Pozantı BİLSEM Sergisi ile Yapıldı.

Cumhuriyetimizin 100. Yılındaki Tüm Etkinliklere BİLSEM Olarak İştirak Ettik

Ara

Merkezimizdeki tüm öğrencilerimizle birlikte geleceğe umut fidanlarımızı diktik.

Pozantı BİLSEM Teknofest'te

Ara

80. Yıl Pozantı Devlet Hastanesinin Çocuk Polikliniğine öğrencilerimiz ile birlikte izimizi bıraktık. Yaptığımız duvar boyama çalışmaları ile çocukların keyif alabileceği bir ortam oluşturduk.